Het Verhaal Als er een gerecht is dat mij bij blijft en nog steeds raakt is het: ‘Ceviche’. Waar je […]
Het Verhaal Als er een gerecht is dat mij bij blijft en nog steeds raakt is het: ‘Ceviche’. Waar je […]
Ingrediënten; Voor de appel: 2 goudrenetten gezouten roomboter southern comfort Voor de custard: gelijke delen melk en koksroom (150/150 in […]
Ingrediënten; Voor de Cote de boeuf Cote de boeuf (ribeye kant) van een ruime KG 3 mergpijpen van ongeveer dezelfde […]
Ingrediënten; Voor de kip en de marinade: 4 kippenpoten (300 gram vlees) 2 Aziatische knoflook 1 middelgrote sjalot 1 sterk […]
Ingredienten; Crème Fraîche van een goed merk Sappige groene limoen Vadouvan droog gemalen Indiase kerrie blend van Versteegen Vers frisse […]
De boodschappen: Sugocasa tomaten concassee zonder verdere smaken gebruik ik, omdat ik deze lekker vind en voor homecooking lekker snel […]
Dit gerecht leent zich er perfect voor om te maken tijdens feestdagen, verjaardagen en andere stressvolle dagen dat er iets […]
Varkensnek, wortel, champignon & Aubergine Het land dat de poten van onder mijn Franse kook overtuiging trapte was China. Van […]
De ingrediënten; Bastogne en koekjes van jules de strooper, maar eigenlijk kunnen alle koekjes Boter, Crème fraiche, zachte roomkaas, eieren, […]
Alles gesneden en gemengd ruikt het zonder garen al heerlijk, dat komt vooral door het aroma van gekonfijte citroen. Als […]