OFYR

Citrus Food Concepts, official OFYR dealer

Sinds de OFYR bestaat werkt Citrus met dit knap staaltje Hollands ondernemerschap. Dat zegt Citrus met trots, want de OFYR zorgt voor beleving met kwaliteit en groeit internationaal vanwege haar gewilde aanwezigheid uit de voegen.

Wat is de OFYR?

Ondertussen is OFYR een merk met meerdere vormen om “outdoor cooking” mogelijk te maken. Het meest klassieke model – de 100-100 classic – bestaat uit drie delen met een sokkel, conus en massief stalen plaat op de top. Dit is waar Citrus food Concepts het meest mee werkt.

Vanuit Citrus perspectief is dit zorgvuldig ontworpen stuk metaal ondertussen onmisbaar om buiten koken tot een gezellig samenzijn te maken, waarin kwaliteit de sleutel is tot succes. Kwaliteit in samen zijn, mensen onderling, producten, samen genieten, begeleid door hout vuur en de mooie geuren van verse bereidingen uit de keuken.

De OFYR is de ultieme “bakplaat, tepanyaki, stoof” voor het koken in de open lucht en biedt de esthetiek van een vuurkorf in combinatie met het genot van de culinaire kwaliteiten, met een beetje professioneel pyromaan achter de plaat, zonder rook.

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over de OFYR product lijn.

Neem contact op
s2
PHOTO-2020-05-20-10-36-08