Over ons

Het verhaal achter Citrus Food Concepts

Citrus Food Concepts

Citrusvruchten zijn onmisbaar in ons dagelijks leven, als gezonde snack, of in vele producten en gerechten op ondersteunende wijze. Neem de beroemde Mojito; frisse limoenzuren zorgen voor harmonie tussen rietsuiker, rum & munt in deze heerlijke cocktail.

Bergamot is bijvoorbeeld een aromatische smaakmaker van Earl Grey thee en in bijna ieder parfum zit een herkenbaar citrus-geurtje. Citrus is veelzijdig, oeroud, breed inzetbaar en zorgt voor verfrissing, verrassing en in de keuken verfijning, zelden op de voorgrond maar vaak ondersteunend.

Dit is hoe Citrus Food Concepts zijn rol ziet naar U, als klant.

Inspireren

Inspireren

Citrus Food Concepts levert zowel aan de consument en bedient tegelijk de zakelijke markt. Onze service bestaat uit het verzorgen van eten en drinken op bruiloften, BBQ’s en diners op locatie, inspiratiesessies, bedenken en schrijven van recepten, wijn/bier-spijs-workshops, productpromoties, consultancy etc.

De opzet is mensen gelukkig te maken en te inspireren. Het is een speurtocht naar verdieping in gastronomische kennis. Substantieel onderdeel hiervan is on-the-spot meedenken in “hoe gaan we het doen”, mensen doordacht laten eten en drinken als onderdeel van totale ervaring en beleving.

Maatwerk

Maatwerk

Daarom zijn wij gespecialiseerd in maatwerk: Geen enkele situatie is gelijk, of het nu bij u thuis is, in een weiland, luchtballon, kantoor, beursgebouw, tent, tuin of theater. Graag gaan wij met u in gesprek, niets is te gek, “Alles Kan” is ons motto!

Citrus Food Concepts

neem contact op

Maatregelen COVID-19

  • Wij serveren het hele menu van de OFYR, de vuurplaat waar geen virus op overleeft a 300 graden.
  • Dit serveren wij op duurzaam single use disposable bord en bestek, zodat 1 iemand per gang enkel en alleen dit bord in zijn handen krijgt.
  • Uw bord en bestek zijn Chloorvrij brandbaar materiaal, wij verbranden dit weer in de OFYR, minder afval en directe energie voor het volgende gerecht.
  • Citrus had al desinfecterende middelen bij zich en desinfecteert standaard de handen voor het volgende gerecht, dit zal nu frequenter plaatsvinden. Naast dat wij goed wassen met water en zeep, wat het beste middel is.
  • Indien u oudere personen in uw gezelschap heeft, houden wij hier extra rekening mee door bijvoorbeeld hen apart bestek te geven.
  • Zorgen voor extra glaswerk, zodat niet gespoeld hoeft te worden, maar als iemand zijn of haar glas kwijt is gewoon een nieuwe kan pakken.
  • Wat u bestelt wordt apart voor u ingekocht. Kraakvers worden dezelfde dag de producten nog geserveerd. Wij bereiden bijna alles bij u op locatie, u kunt met uw gasten genieten terwijl wij voor u het werk doen.
  • Tot twee dagen van tevoren kan het aantal personen nog gewijzigd worden in de boeking.
  • Wat u zelf kunt doen, zullen we u bij ondersteunen en meedenken. Dit bespaart kosten en kan soms simpel zijn; denk bijvoorbeeld aan flesjes bier ipv tap, blikjes ipv grote flessen fris, dan raakt iedereen zijn eigen flesje aan en hoeven glazen niet continue gespoeld te worden. Wij kunnen dan weer gratis ijs en teilen verzorgen om het pils te koelen.
  • Samenwerken en logisch nadenken, zo moeten we het doen!